Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου: «Μου επιτέθηκε για να με ληστέψει, με χτύπησε στο κεφάλι»

Η Φιλίτσα Καλογεράκου μίλησε στην κάμερα του Love it και τον Χρήστο Λυσσέα για την επίθεση που δέχτηκε πρόσφατα και τις περιβόητες δηλώσεις της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

«Ήταν μεσημέρι, πήγαινα βόλτα το σκύλο μου και μου επιτέθηκε νεαρή ρομά, 13 χρονών, για να με κλέψει. Με χτύπησε στο κεφάλι, αλλά την κράτησα και πήγαμε στην αστυνομία. Είχε 20 προσαγωγές στο ενεργητικό της» είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η Φιλίτσα Καλογεράκου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μετά από κάποιο διάστημα δεν ήταν δική μου επιλογή να μην κάνω τηλεόραση. Μου έχει λείψει πάρα πολύ και θέλω να ξανακάνω. Έχω δεχτεί λεκτική βία, να μου βρίζουν το σπίτι, τη μάνα, τον πατέρα, τα θεία… Μου έχουν κλείσει πόρτες κι επειδή δεν δέχτηκα τη λεκτική βία και την κατάχρηση εξουσίας υπάρχει η φήμη ότι είμαι το μεγαλύτερο παλιόπαιδο στο χώρο».

Και κατέληξε η Φιλίτσα Καλογεράκου στο Love it: «Το πρόβλημα είναι η ατάκα “έτσι είναι ο χώρος, τι να κάνουμε;”, όχι δεν είναι έτσι ο χώρος. Η παρενόχληση που δέχτηκα εγώ ήταν λεκτική, μου είπε επί λέξει “θα μου κάτσεις, θα σου ξαναγράψω το έργο για να είναι δικό μου και μετά θα το ανεβάσουμε” και του είπα όχι. Στην επόμενη δουλειά, ο άνθρωπος αυτός μπήκε στη μέση και με έδιωξαν από τη δουλειά. Έχω προχωρήσει σε μήνυση».

Δες το βίντεο με όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός στον ΣΚΑΪ:

Read More

And More