Σοκάρει η Φιλίτσα Καλογεράκου περιγράφοντας καρέ καρέ το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που δέχτηκε

Η Φιλίτσα Καλογεράκου είχε μιλήσει πριν από λίγο καιρό στο Pop Up και τη Χριστιάνα Κοχλατζή για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε δεχτεί στο θέατρο.

Σήμερα, η ηθοποιός, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τον ρόλο της «κακιάς Μαρκέλλας» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαρία, η άσχημη» περιέγραψε λεπτομέρειες για το πολύ άσχημο βίωμα που είχε.

«Η σεξουαλική παρενόχληση σε ακολουθεί για χρόνια στον επαγγελματικό σου χώρο. Δε θα αποκαλύψω ονόματα γιατί δυστυχώς δεν έχω μάρτυρες. Κι αν αυτή τη στιγμή αποκαλύψω ονόματα, θα μου γίνει αγωγή. Όπως ξέρετε η κατάσταση με τον κορονοϊό έχει παγώσει τις δουλειές και δεν υπάρχουν οικονομικά αποθέματα. Είχα ένα έργο που είχα τα πνευματικά δικαιώματα εγώ. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, έκανα επαγγελματικές κρούσεις για να μπορέσω να βρω ανθρώπους να μπορέσω να το ανεβάσω. Τυχαίνει και γνωρίζω τον εν λόγω κύριο, για να του δώσω το έργο να το διαβάσει και αν τον ενδιαφέρει να προχωρήσουμε. Είμαστε, λοιπόν, στο ραντεβού και του δίνω το έργο να το διαβάσει και μου απαντάει: “Αγαπητή κυρία Καλογεράκου. Έτσι έχουν τα πράγματα. Θα μου κάτσεις, θα το ξαναγράψω για να είναι δικό μου το έργο και ύστερα θα το ανεβάσουμε”. Εγώ σε κάποια πράγματα είμαι απόλυτη και το κόβω μαχαίρι. Και του απάντησα με ειρωνικό γελάκι όχι. Και μου απάντησε πως αν δεν… δεν… Και σηκώθηκα και έφυγα. Κι αν αυτό ακούγεται σοκαριστικό, οι συνέπειες του όχι θα σας φανούν πολύ πιο χυδαίες…» είπε χαρακτηριστικά η Φιλίτσα Καλογεράκου.

Ποιες, όμως, ήταν οι συνέπειες του όχι που είπε τότε; Δες τη συγκλονιστική εξομολόγηση της ηθοποιού στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More