Σοκαρισμένος ο Νίκος Μπάρτζης με την υποδοχή στο χωριό του – Δεν τήρησαν καν τα μέτρα κατά του κορονοϊού

Μπορεί η φιέστα για την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη στο Ζευγολατιό να ακυρώθηκε, ωστόσο η πανηγυρική υποδοχή για τον πρώην παίκτη του Survivor πραγματοποιήθηκε κανονικά! Ο 26χρονος αγρότης επέστρεψε στο χωριό του το Σάββατο, μετά την οικειοθελή του αποχώρηση από το reality επιβίωσης, όπου οι συγχωριανοί του έστησαν ένα μικρό… πάρτι στο μαγαζί που του αγόρασε η οικογένειά του. (Δες εδώ φωτογραφίες από το Βραχάτι Κορινθίας)

Η κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε έκανε αποστολή στο Ζευγολατιό, όπου απαθανάτισε την άφιξη του Νίκου Μπάρτζη. Ο πρώην παίκτης του Survivor ήταν σοκαρισμένος και δεν πίστευε στα μάτια του τον χαμό που επικρατούσε για εκείνον. Ο ίδιος αγκάλιαζε και φιλούσε τους φίλους και τους συγγενείς του, ενώ όπως ανέφερε η εκπομπή του Open κούτσαινε, εξαιτίας του τραυματισμού του στο πόδι.

Να σημειώσουμε εδώ πως οι περισσότεροι συγχωριανοί του δεν φορούσαν μάσκα προστασίας ή την είχαν κατεβασμένη, σε αντίθεση με τον Νίκο Μπάρτζη που δεν την έβγαλε στιγμή. Η Έλενα Πολυκάρπου αποκάλυψε πως ο 26χρονος πρόκειται να κάνει χειρουργείο τις επόμενες εβδομάδες, για να αποκαταστήσει τον τραυματισμό στο πόδι του, τα έξοδα του οποίου θα αναλάβει η παραγωγή του Survivor.

Δες το απόσπασμα:

 

Read More

And More