Σώτη Τριανταφύλλου: «Από τύχη βγήκα ζωντανή στη Νέα Υόρκη, ήταν ληστής στο σπίτι μου και εγώ κάτω από το πάπλωμα»

44Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε την Παρασκευή 7/4 η Σώτη Τριανταφύλλου. 

Η γνωστή συγγραφέας, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην περίοδο που ζούσε στη Νέα Υόρκη, περιέγραψε τη στιγμή που μπήκε ληστής στο σπίτι της, ενώ μίλησε και για την διαμονή της στο Παρίσι.

«Στην δεκαετία του ΄80 βρισκόμουν στην Νέα Υόρκη. Ήταν πολύ άγρια τα πράγματα εκεί, δεν είχα καθόλου αίσθηση της αγριότητας. Θεωρώ ότι είναι τυχαίο ότι βγήκα ζωντανή. Η εγκληματικότητα ήταν πολύ υψηλή. Επειδή δεν φοβόμουν, δεν έκανα και αυτά που έπρεπε», είπε αρχικά η Σώτη Τριανταφύλλου. 

Και συνέχισε: «Μια στιγμή ήμουν στο σπίτι μου, κάτω από το πάπλωμα και μπήκε κλέφτης από την καμινάδα. Έψαχνε με έναν φακό και εγώ ήμουν κρυμμένη. Έφυγε και έκλεισε και το παράθυρο. Σηκώθηκα πάνω και άρχισα να ουρλιάζω. Παρόλα αυτά πάλι δεν έβαλα μυαλό. Η ζωή μου βρισκόταν σε μεταβατική περίοδο τότε». 

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Σώτη Τριανταφύλλου αποκάλυψε πως όταν βρισκόταν στο Παρίσι, είχε μείνει στη σοφίτα της Μαρί Κιουρί, γεγονός που δεν γνώριζε ούτε η ίδια.

«Όταν μετακόμισα στο Παρίσι για μια περίοδο, έμενα σε μια σοφίτα. Τότε δεν είχα καταλάβει τίποτα, αλλά μετά από καιρό έμαθα ότι εκεί έμενε η Μαρί Κιουρί. Ήμουν τόσο βλαχαδερό, δεν ήξερα τίποτα», κατέληξε η Σώτη Τριανταφύλλου.

 

 

Read More

And More