Σωτήρης Καλυβάτσης για Μάνο Παπαγιάννη: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας»

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, όπου κατέθεσε ως μάρτυρας.

«Το δικαστήριο προφανώς είδε τα στοιχεία και πήρε μια απόφαση. Ήμουν αυτήκοος μάρτυρας του περιστατικού. Ανέβηκα ακριβώς μετά το συμβάν, είδα την Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο από πάνω. Δεν έχουν κανένα νόημα να λέμε αρλούμπες. Να γίνει σκευωρία μέσα σε ένα θέατρο του μεγέθους του Χυτηρίου για να πάρουμε τη θέση ενός ηθοποιού; Δεν μπορώ να σας απαντήσω, να ρωτήσετε τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι γουστάρει και σταδιακά να το πιστεύει κιόλας και να γίνει η αλήθεια του. Είχαμε ένα καμαρίνι μαζί. Άρχισε να συζητάει με τη Σοφία και μετά ανέβηκαν οι τόνοι. Πήγε πάνω η Σοφία και του έκλεισε με δύναμη την πόρτα. Φαίνεται πως εκνευρίστηκε. Άκουσα τη Σοφία να ουρλιάζει και τον Μάνο να χτυπάει την πόρτα. Η Κόνι Μεταξά ήταν μπροστά. Έγιναν μπροστά στα μάτια της. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παραβιάζει τον χώρο του άλλου» περιέγραψε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Read More

And More