Σωτήρης Ταχτσόγλου: “Κρεμάστηκα από το μπαλκόνι κι έπεσα από τον τρίτο όροφο”

Ήταν Ιούνιος του 2020, όταν ο Σωτήρης Τάχτσογλου σώθηκε από θαύμα, πέφτοντας από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει, όπως πρώτο είχε δημοσιεύσει το TLIFE. Ο ταλαντούχος ηθοποιός, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά Άγριες Μέλισσες, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk και μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για την περιπέτειά του που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή.

«Ήμασταν σε μια περίεργη περίοδο με την σύντροφό μου να έχει γεννήσει πρόωρα το παιδί μας μόλις 800 γραμμάρια. Χρειάστηκαν και δύο χειρουργεία κι ήταν και το lockdown. Ξεχάσαμε το κλειδί της πόρτας από μέσα κι η σύντροφός μου είπε να πάρουμε κλειδαρά. Δεν πρόλαβε να το πει και της είπα άσε θα πηδήξω από τον τρίτο όροφο. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Πήγα στους γείτονες που γνωριζόμαστε και τους είπα θα πηδήξω. Βγαίνω, κρεμιέμαι κι ούτε καν με είδαν. Ξαφνικά οι δυνάμεις μου με εγκατέλειψαν, όπως ήμουν κρεμασμένος.

 

Ήμουν θυμωμένος την ώρα που έπεφτα. Έπεσα με την μέση στον καπό ενός αυτοκινήτου. Στην αρχή δεν ένιωσα πόνο αλλά μετά έπεσα από το αμάξι γιατί η μέση μου δεν με στήριζε. Ήρθε μια νοσηλεύτρια και με βοήθησε. Έμεινα δύο εβδομάδες στο νοσοκομείο κι ένας μήνας ανάρρωση. Έσπασα δύο σπονδύλους κι είχα κάποια κατάγματα» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Read More

And More