Ο Σωτήρης Τζεβελέκος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4 κάνοντας αναδρομή στην πορεία του ως ηθοποιός, περνώντας σε αποκαλύψεις για τη ζωή του και την πρώτη γνωριμία με τη σύζυγό του.
Όπως ανέφερε, η πρώτη τους συνάντηση έγινε στο σπίτι του Αλέκου Σακελλάριου, όσο εκείνη ήταν μοντέλο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Την γνώρισα στο σπίτι του Σακελλάριου. Ήταν μανεκέν, ήταν μικρούλα, κάτω από 20. Βρεθήκαμε στο σπίτι του Σακελλάριου γιατί τότε στις εθνικές γιορτές έκαναν κάτι σκετσάκια και παιζόντουσαν στην τηλεόραση. Εκεί φέρανε κάποια κορίτσια. Μόλις είδα την Έφη… έρωτας κατευθείαν. Από τότε είμαστε μαζί, από το 72′.
Πέρασα δυσκολίες, έκανα πολλές δουλειές, αλλά όταν είσαι νέος έχεις όνειρα. Είχα στόχους και όνειρα, ήθελα να περπατήσω, πάλευα, δούλευα», ανέφερε ο Σωτήρης Τζεβελέκος.
Ο γνωστός ηθοποιός σε άλλο σημείο της συνέντευξης ανέφερε πως παράλληλα με τη δουλειά του ηθοποιού ήταν οδηγός ταξί μαζί με την σύζυγό του, με την οποία αγόρασαν το πρώτο τους σπίτι με τις οικονομίες τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.