Σωτήρης Χατζάκης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Πολύ γενναίο και συγκινητικό αυτό που έκανε»

Ο Σωτήρης Χατζάκης μίλησε στην κάμερα του Love it και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη και την παράσταση που ανέβασε στις φυλακές της Τρίπολης, όπου βρίσκεται προφυλακισμένος.

«Το θέατρο έκανε μία αυτοκάθαρση. Αν κάθε χώρος έκανε αυτή την κάθαρση θα ζούσαμε σε καλύτερο κόσμο. Το θεωρώ πολύ γενναίο και πολύ συγκινητικό αυτό που έκανε» ανέφερε αρχικά ο Σωτήρης Χατζάκης για τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Το ότι πήγαν φυλακή τα παιδιά αυτά, ακόμα και ο πιο ένοχος, εγώ δεν αισθάνομαι χαρά. Αισθάνομαι θλίψη για τα θέματά του και για τον ίδιο. Το ότι κατάφερε και έκανε θέατρο εκεί μέσα, μπράβο, είναι καλό. Δεν θεωρώ θετικό αν αποδειχτεί από τη Δικαιοσύνη όλο αυτό που έγινε. Είναι τρομακτικό και θα πρέπει  να θεσμοθετήσουμε και να δούμε τις ποινές έτσι ώστε αυτός που κακοποιεί να μη βγαίνει στα 7 χρόνια, είναι απαράδεκτο» είπε χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

Αναφορικά με τον χωρισμό του από την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, ο Σωτήρης Χατζάκης σημείωσε: «Περσινά ξινά σταφύλια. Όλοι μας έχουμε προχωρήσει. Το θέμα είναι να παραμένουμε φίλοι».

Δες το βίντεο από το Love it:

Read More

And More