Σούπερ Κική για Γιώργο Λιάγκα: «Έχει γίνει μάγκας χωρίς λόγο, δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Σούπερ Κική στην εκπομπή Mega Καλημέρα και την Αντωνία Δούδαλη.

H ινφλουένσερ αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα, τη φυλακή ενώ σχολίασε και την κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Θα ήθελα να ασχοληθώ με τηλεόραση, αλλά γιατί να κάνω κάτι τόσο περιοριστικό; Γιατί να πάθω κατάθλιψη και να πέσω στα φάρμακα για να είμαι στην τηλεόραση; Και στα σίριαλ δεν πληρώνουν, τι να φάω 15 ώρες;» είπε αρχικά η Σούπερ Κική.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλύπτει πως αυτό που έκανε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που είχε συμφωνήσει.

«Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω. Είχαμε θέμα γιατί μας έλεγαν είστε γυναίκες δεν μπορείτε να βρίζετε και εκεί έχασα όλο μου το κίνητρο για αυτή την εκπομπή».

Όσον αφορά στην κόντρα της με τον Γιώργο Λιάγκα, η ίδια δήλωσε: «Μην τον κάνουμε “μάγκα” τον Λιάγκα, όλο για αυτόν λέμε, είναι αχρείαστος. Αν ήταν μόνο η Φαίη Σκορδά θα πήγαινα, αλλά τώρα όχι».

«Όταν έγινα γνωστή στην αρχή την ψώνισα όπως όλοι. Μετά την είδα πιο ταπεινά, δεν είμαστε και κάτι στην τελική. Είδα και πολλούς εμετικούς ανθρώπους σε αυτό τον χώρο, που με έκαναν να το δω πολύ διαφορετικά. Εκεί είπα δεν θα είμαι έτσι και είπα θα είμαι πιο ταπεινή.  Εάν δεν είχα πάει φυλακή και δεν είχα μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης τώρα μπορεί και να μην σας μίλαγα» κατέληξε η Σούπερ Κική.

Read More

And More