Σούπερ Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Είναι ζευγάρι με την Ιλάειρα στη φαντασία μας» – Τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της influencer

Η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Super Κική, συνεχίζεται αφού ο παρουσιαστής και θεατρικός παραγωγός έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της Influencer. 

Η αιτία είναι κάποια ειρωνικά βίντεο που ανέβασε η Super Κική στα social media αλλά και τα όσα λέει για εκείνον και τη σύζυγό του μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

«Έχει μπερδευτεί ο Μαυρίκιος γιατί δεν ξέρει, όπως και πάρα πολλοί που έχουν παλέψει κατά καιρούς να με κάνουν cancel. Ξέρει πολύ καλά γιατί ειρωνευόμουν στο βίντεο, όπως και όλη η Ελλάδα. Μαυρίκιε φεύγα, έχεις μπλέξει άσχημα. Σιγά μην ασχοληθώ εγώ με έναν άνθρωπο, που έχει γίνει γνωστός επειδή έχει γίνει ρεζίλι που λέει ψέματα. Να μη πω τι ψέματα λέει. Φεύγα! Ψευτιές. Ποιο ζευγάρι; Στη φαντασία σου εννοείς. Ζευγάρι; Ποιος τα λέει αυτά; Για αυτό έχουν γίνει γνωστοί γιατί όλοι αναρωτιούνται τι μας λέει τώρα αυτός. Κοροϊδεύουν, δεν αντέχω» είχε πει η Super Κική σε παλαιότερο βίντεο της στο Youtube.

Ο δικηγόρος της Influencer, Νίκος Αλετράς μίλησε στο «Πρωινό» για τη διαμάχη ανάμεσά τους.

«Πράγματι κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα και από εκεί και πέρα, ενόψει ότι είχε γίνει μια προσπάθεια αμοιβαίας επίλυσης της μεταξύ τους διαφωνίας ή παρεξήγησης. Υπήρχε πρόθεση από την πλευρά της Super Κικής να γίνει μια κοινή εκπομπή, προκειμένου να διευθετηθούν αυτά τα ζητήματα. Παρόλα αυτά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα. Δεν μπορώ να αντιληφθώ γιατί δημιουργήθηκε τόσο μεγάλο θέμα. Η βασική αξίωσή του δεν είναι τα χρήματα, αλλά να αφαιρεθούν οι εκπομπές που αφορούν τον ίδιο, στα πλαίσια της σάτιρας» τόνισε ο δικηγόρος της Super Κικής.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος έχει ακούσει και εκείνος… πολλά από την Super Κική, σχολίασε στον αέρα της εκπομπής του ANT1: «Θέλω να πω κάτι, το οποίο είναι δυστύχημα για μένα. Η συγκεκριμένη κυρία βγαίνει και με καθυβρίζει συνέχεια. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ, ούτε πρόκειται. Στη συγκεκριμένη κυρία δίνουν βήμα πολλές εκπομπές. Ξέρεις γιατί; Αν βγει κάποιος και πει ότι ο Λιάγκας είναι μακάκας… ακόμα και ο τελευταίος των τελευταίων να το πει και μόνο ο τίτλος «Ο Λιάγκας είναι βλαξ» θα κάνει τον γύρο των εκπομπών. Άρα δίνουν βήμα σε αυτούς τους ανθρώπους μόνο και μόνο για να βρίσουν κάποιον που έχει βήμα αυτή τη στιγμή, μια επιτυχία, μια εκπομπή… για να κάνουν νούμερα, για να κάνουν το κομμάτι τους. Αυτό είναι θλιβερό».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164