Σούπερ Κική για το βίντεο με τον 43χρονο παιδόφιλο: «Μπορεί να υπάρχει κύκλωμα κι ασχολούμαστε με το αν ο αστυνομικός είναι Tik Toker»

Τη διενέργεια Προκαταρκτικής Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η ΓΑΔΑ για τον αστυνομικό που εμφανίζεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο οποίο φαίνεται να συλλαμβάνει τον 43χρονο που εμπλέκεται σε υπόθεση προσέλκυσης ανήλικης για γενετήσιους λόγους. Πρόκειται για τη σύλληψη του 43χρονου παιδόφιλου που πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του YouTuber, Αλέξανδρου Κοψιάλη

Το πρωί της Πέμπτης 1/2 η Σουπερ Κική, η οποία διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο κι εξέφρασε την άποψή της λέγοντας πως η δουλειά της αστυνομίας είναι να ψάξει τον συγκεκριμένο άνθρωπο περισσότερο, παρά να συζητά αν ήταν σωστή η κίνηση να βιντεοσκοπήσουν τη σύλληψη. 

«Ο Αλέξανδρος προσπάθησε πάρα πολύ να συνεργαστεί με την Αστυνομία, αλλά εκείνοι τον πήγαιναν από αύριο σε αύριο. Αυτοί δεν ήθελαν και πολύ να ασχοληθούν, παρόλα αυτά βρέθηκαν και κάποιοι που ήθελαν, οπότε δεν νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε εμείς με το αν η Αστυνομία συμφωνεί. Ακόμα και αν ο Αλέξανδρος το έκανε αυτό για τη φήμη, δεν παύει να έκανε κάτι πολύ θετικό», είπε αρχικά η Σούπερ Κική. 

Και συνέχισε: «Εγώ θα έλεγα να ψάξουν λίγο παραπάνω την υπόθεση και να δουν αν αυτό έχει συμβεί ξανά, μπορεί να είναι κύκλωμα από πίσω και άλλα πολλά. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με τον αστυνομικό, με το αν είναι Tik Toker και τον Κοψιάλη. Όλα αυτά τα θεωρώ γελοία. Αν λάμβανα και εγώ μήνυμα από εάν φίλο μου ότι το παιδί του δέχεται παρενόχληση από έναν παιδόφιλο, θα έκανα και εγώ το ίδιο, δεν νομίζω ότι έκανε κάτι λάθος ο Αλέξανδρος».

Read More

And More