Σπαραγμός στην κηδεία του πρώην μοντέλου που βρέθηκε νεκρό – Συγκλονίζει στο Tlive φίλη της μετά την κηδεία

Όπως έγινε γνωστό, πρώην μοντέλο βρέθηκε χθες 29/9 νεκρή στο σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους και τραγικές λεπτομέρειες γίνονται γνωστές για την 43χρονη.

Την άτυχη κοπέλα βρήκε μία κυρία που πήγε να καθαρίσει το σπίτι της στους Αγίους Θεοδώρους. Όταν αντίκρισε την γυναίκα νεκρή ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 30/9, έγινε η κηδεία της 43χρονης γυναίκας, με φίλους και γνωστούς να την αποχαιρετούν για τελευταία φορά. Η μητέρα της, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, δε μπόρεσε να βρίσκεται εκεί…

Σπαράζουν τα λόγια της φίλης της στο T-live

Φίλη του πρώην μοντέλου σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο T-live σε ζωντανή σύνδεση. «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη, συγγνώμη. Με πήρε η μαμά της και μου είπε να πάω να της δώσω το τελευταίο φιλί γιατί δεν μπορεί να έρθει. Όπως καταλαβαίνετε, ήταν πολύ απότομο. Κουράγιο σε αυτή τη μάνα, τίποτα άλλο» ανέφερε αρχικά η φίλη της 43χρονης σημείωσε πως οι θάνατοι στην οικογένεια της είχαν δημιουργήσει ψυχολογικά προβλήματα.

«Ήταν ένα παιδί άκακο που δεν ενοχλούσε κανέναν. Είχε μόνο τη μητέρα της» συμπλήρωσε η φίλη της 43χρονης

Read More

And More