Σπείρα με φορολογικές απάτες: Όταν ο φερόμενος «αρχηγός» και το μοντέλο έκλεισαν πριβέ τη μπουτίκ της Louis Vuitton

Όπως έγινε γνωστό, στη σπείρα με τις φορολογικές απάτες που ζημίωσε το Δημόσιο με εκατομμύρια ευρώ, ο φερόμενος αρχηγός είναι ένας άνδρας ηλικίας 51 ετών ο οποίος είναι παντρεμένος με γνωστό μοντέλο.

Ο αρχηγός της σπείρας που συνελήφθη έκανε μία υπερπολυτελή ζωή μαζί με τη σύζυγό του. Εντυπωσιακά σπίτια, super cars, συχνά ταξίδια στο εξωτερικό, διασκέδαση πρώτο τραπέζι πίστα στα μπουζούκια και επισκέψεις σε πριβέ χώρους οίκων μόδας.

Χαρακτηριστικό είναι πως το ζευγάρι βίωσε μία μοναδική εμπειρία χλιδής στη Βιέννη, όταν ο «αρχηγός» της συμμορίας έκλεισε πριβέ τη μπουτίκ της Louis Vuitton για να διαλέξει η εκλεκτή της καρδιάς του πανάκριβες τσάντες και ρούχα. Οι δυο τους φέρονται να έκαναν ανενόχλητοι τα ψώνια τους στο κατάστημα, τρώγοντας σούσι και πίνοντας σαμπάνια. Πρόκειται για μία εμπειρία που μέχρι σήμερα έχουν απολαύσει μόνο πρόσωπα του διεθνούς jet set και του Χόλιγουντ.

Το κύκλωμα απάτης φέρεται να είχε τρία αρχηγικά μέλη, σε δύο από τα οποία είναι συνήγορος υπεράσπισης ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στον Ιάσονα Τσόλη και στο T-live τονίζοντας πως οι εντολείς του αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More