Σπίτι με το MEGA: Το μήνυμα του Νίκου Ευαγγελάτου στη Ρούλα Κορομηλά

Το δικό του εορταστικό μήνυμα στη Ρούλα Κορομηλά θέλησε να στείλει ο Νίκος Ευαγγελάτος μέσα από τον αέρα του “Σπίτι με το MEGA”.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Ευαγγελάτος από το στούντιο του Live News έστειλε τις ευχές του στη Ρούλα Κορομηλά για τις φετινές γιορτές αποκαλύπτοντας μάλιστα τι είναι για εκείνον τα Χριστούγεννα.

«Καλησπέρα σας. Καλησπέρα Ρούλα, καλησπέρα σε όλους τους προσκεκλημένους. Πρώτα απ’ όλα να είναι καλές οι γιορτές που περνάμε και να είναι καλή η χρονιά που έρχεται. Με τα χρόνια λίγο τα πράγματα αλλάζουν, αλλάζουν και αυτά που ζούμε και περνάμε στη γιορτινή περίοδο» ανέφερε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής του MEGA.

«Έτσι, λοιπόν, για μένα είναι μια μεγάλη χαρά αυτές οι μέρες σπάνια πια να είναι εδώ τα παιδιά μου και να ‘ναι όλη η οικογένειά μου ξανά εδώ. Επειδή τα δύο από τα τρία μου παιδιά ζουν στο εξωτερικό, Χριστούγεννα πια για μένα δεν είναι τα δώρα ή τα φωτάκια. Είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό: είναι να δω τα ξενάκια μου, αυτά που είναι μακριά και πάντα με πολλή συγκίνηση και ανυπομονησία περιμένω και εγώ και η Τατιάνα» εξομολογείται

«Να έχουμε όλοι τέτοιες ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, γλυκές και ζεστές γιορτές. Μια υπέροχη χρονιά το 2023» έκλεισε το μήνυμά του ευχόμενος ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Read More

And More