Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Τα πλάνα από τον γάμο τους στην εκπομπή της Καινούργιου και τα σχόλια της παρουσιάστριας

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκαν χθες Κυριακή 9/10 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του. 

«Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

 

Read More

And More