Σπύρος Δημητρίου: Αυτό είναι το νέο του σπίτι μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Ο Σπύρος Δημητρίου κάνει νέα αρχή μετά τον χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ανοίγει για πρώτη φορά την πόρτα του νέου του σπιτιού στην κάμερα του Alpha. 

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στην εκπομπή, Super Κατερίνα και στη Χρίσλα Γεωργακοπούλου για τις αλλαγές στη ζωή του και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. 

«Η μητέρα μου πρόλαβε να με δει στον γάμο μου, δεν το συζητήσαμε όμως. Ήταν χαρούμενη όμως εννοείται. Υπάρχουν κομβικά σημεία στη ζωή που μας επηρεάζουν», ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Δημητρίου για τη μητέρα του η οποία δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Για τους λόγος που αποφεύγει να αναφέρεται στον χωρισμό του: «Αν μου αποδείξεις ότι ενδιαφέρει κάποιον να μιλήσω… δεν είναι και ο μοναδικός χωρισμός που είχε στη ζωή μου, υπήρξαν πολλοί χωρισμοί και πιο επίπονοι και με αξιόλογους ανθρώπους», σχολίασε ο Σπύρος Δημητρίου, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο ενός ακόμη θρησκευτικού γάμου.

Σε σχετική ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Σπύρος Δημητρίου απάντησε: «Εγώ δεν ξέρω, αν ήμουν πρόεδρος ενός κόμματος, αν θα έβαζα στο βιογραφικό μου ότι είμαι ετεροφυλόφιλος. Δεν ξέρω γιατί είναι προσόν αυτό και γιατί πρέπει να γίνεται σημαία. Οι ομοφυλόφιλοι είναι σαν από μόνοι τους να γίνονται μειονότητα».

Δες εικόνες από το νέο του σπίτι στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, Super Κατερίνα:

Read More

And More