Σπύρος Δημήτριου για Κολωνό: «Είμαι αγανακτισμένος γιατί δολοφονείται η ψυχή του 12χρονου στον τηλεοπτικό αέρα»

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη φρικιαστική υπόθεση των βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 12/10 ο ποινικολόγος, Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, αλλά και για τη διαρροή υλικού της δικογραφίας σε εκπομπές.

Ο Σπύρος Δημητρίου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η διαρροή της δικογραφίας δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο στα δικαστικά και δημοσιογραφικά χρονικά, αυτό που είναι προφανές, και εγώ εκφράζω μια πλήρη αγανάκτηση, είναι ότι ένα κορίτσι 12 ετών εκτός ότι έχει περάσει αυτά που έχει περάσει, εγώ βλέπω να κακοποιείται βάναυσα η ψυχή της, κανείς δεν λαμβάνει υπόψιν αυτό το κορίτσι ζει, βλέπει παρακολουθεί εξελίξεις, είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται τα πάντα και έχει γίνει βορά στον κόσμο, έχουμε ευθύνη όλοι μας, έχει γίνει βορά το σώμα της, η σεξουαλικότητάς της οι προσωπικές συνομιλίες με την μητέρα της, είμαι αγανακτισμένος. 

«Δεν ξέρω που εξυπηρετεί όλο αυτό. Αυτό το έγκλημα επειδή αφορά ανήλικο κορίτσι, θα ήθελα και θα ευχόμουν να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί», κατέληξε ο δικηγόρος, Σπύρος Δημητρίου. 

Read More

And More