Σπύρος Δημητρίου: Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή αφήνει αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF

Αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία άφησε ο δικηγόρος του. Ο Σπύρος Δημητρίου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Ευτυχείτε, έκανε λόγο για εξαναγκασμό σε οικειοθελή αποχώρηση του τραγουδιστή και ξεκαθάρισε πως δε θα διστάσει να κινηθεί νομικά αν διαπιστώσει οποιαδήποτε αδικία σε βάρος του. Μάλιστα, ο Σπύρος Δημητρίου τόνισε πως στην πορεία θα έρθουν στο φως λεπτομέρειες για την υπόθεση που θα μας εκπλήξουν,

“Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου …. χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά. Η σύμβαση του κυρίου (….) με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει απλά απ΄όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται και αυτά νομικά σαν διαδικασίες.

Δε σημαίνει τίποτα ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα. Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε” ανέφερε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.

Read More

And More