Σπύρος Φωκάς: Συγκλονίζουν τα λόγια της συζύγου του, Λίλιαν – «Πέθανε στην αγκαλιά μου»

Ο σπουδαίος ηθοποιός Σπύρος Φωκάς έφυγε χθες Παρασκευή 10/11 από τη ζωή, βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο. Η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά στάθηκε βράχος στο πλευρό του, ιδιαίτερα την περίοδο που εκείνος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

«Ο Σπύρος τον τελευταίο καιρό υπέφερε. Υπέφερε από πόνους, ταλαιπωρήθηκε πολύ. Ήταν αετός ο Σπύρος και έχει την καρδιά ενός λιονταριού και το πέταγμα ενός αετού» ανέφερε η Λίλιαν Φωκά στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα» στο Mega.

Όπως είπε η ίδια, ο Σπύρος Φωκάς πέθανε στην αγκαλιά της. «Μου κούνησε το κεφάλι κι έφυγε. Τέτοιον άνθρωπο στη ζωή κανείς δεν θα συναντήσει. Έσπασε το καλούπι, τελειώσαμε. Ούτε σαν ηθοποιό ούτε σαν άνθρωπο». «Πέρασα υπέροχα μαζί του. Διασκεδάσμε, χορέψαμε, τραγουδήσαμε. Ήταν ένας άνθρωπος που είναι ανάμεσα στους τρεις άντρες της ζωής μου, ο πατέρας μου, ο νονός μου και ο Σπύρος μου».

 

Μπορεί ο ηθοποιός να έφυγε από τη ζωή, όμως η Λίλιαν Φωκά θα τον κρατά πάντα μέσα της σαν φυλαχτό, όπως είπε χαρακτηριστικά. «Ο Σπύρος δεν θα μου λείψει καθόλου, γιατί είναι μέσα μου. Έχει πεθάνει, αλλά τον νιώθω όπως τα λέγαμε και χθες. Τον έχω φυλαχτό», δήλωσε η ίδια.

Read More

And More