Σπύρος Μαρτίκας: «Αδειάζει» τον Νίκο Μπάρτζη – «Δεν είδε ποτέ την Ασημίνα με κινητό, ήταν οσκαρική εκτέλεση»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας την Τρίτη 6/6.

Στην πρώτη του ζωντανή τηλεοπτική εμφάνιση, ο πρώην παίκτης του Survivor All Star, μεταξύ άλλων, μίλησε όλους τους… γρίφους του ριάλιτι σχετικά με τις παραβάσεις που αφορούσαν κινητά και φαγητό, ενώ μιλάει και για την οσκαρική στρατηγική του Νίκου Μπάρτζη.

«Το παιχνίδι φέτος ήταν ανέλπιστα διαφορετικό. Το Survivor All Star παίχτηκε πίσω από τις κάμερες. Τους έλεγα “βγείτε έξω από το κοτέτσι να δει ο κόσμος τι γίνεται”. Τα πράγματα που δεν έχετε μάθει είναι αρκετά. Ένα από αυτά ήταν και οι αποβολές. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είχα έρθει κοντά με τον Νίκο Μπάρτζη και με τον Στάθη Σχίζα. Ήθελα να τον γνωρίσω, γιατί έβλεπα ότι έχει μια στρατηγική του κακομοίρη. Κάποια στιγμή σε ένα συμβούλιο ξεκινάει να κλαίει και μόλις βγαίνουμε έξω του λέω “τι συνέβη;” μου απαντάει: “On camera αυτά που θέλουμε, έξω όμως, αυτά που είναι”. Για να μάθετε τι σημαίνει Μπάρτζης», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και συνέχισε: «Άλλη μέρα βλέπω τον Μπάρτζη να τρέμει ολόκληρος στην παραλία, πάμε στο συμβούλιο και βγαίνει ο Νίκος και λέει ότι είδε την Ασημίνα με κινητό. Αυτό δεν έγινε ποτέ, δεν είδε ποτέ την Ασημίνα. Ήταν οσκαρική η εκτέλεση και ακόμα περισσότερο οι απειλές, σε περίπτωση που η Ασημίνα δεν αποβαλόταν από το παιχνίδι. Ήθελε να ξεσηκωθούν οι πάντες για να φύγουν οι κοπέλες. Υπήρχαν ενδείξεις ότι έτρωγαν τα κορίτσια, στο τέλος βρέθηκαν κάποια μηνύματα, στα οποία ο local μίλαγε με κάποιον γνωστό των κοριτσιών για να τους βοηθήσει με το φαγητό και όχι να μάθουν για το παιχνίδι. Έπαιξα το παιχνίδι τίμια». 

«Ο Μπάρτζης ήταν αυτός που ξεσήκωσε την αντίπαλη ομάδα κατά του Γκότση και εν τέλει έφυγε και ο Ηλίας. Πριν αναχωρήσουμε από την Ελλάδα μαζί με τον Ατζούν Ιλίτζαλι είχαμε κάνει μια συμφωνία, η οποία έλεγε πως θα αποβληθούμε σε περίπτωση που μας δουν με κινητό και έτσι έγινε. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό. Δεν θα πήγαινα ποτέ σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να χαλάσω το όνομά μου με κάτι τέτοιο», τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Read More

And More