Για τις φήμες που τον θέλουν να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή του, αλλά και τη νέα σχέση της Βρισηίδας Ανδριώτου μίλησε ο Σπύρος Μαρτίκας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον δημοσιογράφο Ηλία Μουλά.
«Δεν έχω κάποια σχέση. Αν προκύψει κάτι σοβαρό και κάτι που να έχει ενδιαφέρον στη ζωή μου θα το γνωρίσω αμέσως στη Βρισηίδα για να πάρω έγκριση. Δεν είναι σουηδικό μοντέλο. Είναι απλά ότι θέλω να είναι καλά, να είναι ευτυχισμένη και να μη στεναχωρηθεί ποτέ. Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να αγαπιούνται με όλες τις επιλογές και να είσαι εκεί και να στηρίζεις για έναν και μόνο λόγο, επειδή τον αγαπάς» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια, ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και στον νέο σύντροφο της Βρισηίδας Ανδριώτου λέγοντας: «Τον νέο σύντροφο της Βρισηίδας δεν τον γνώρισα, τον είδα μόνο. Μια χαρά τους είδα μαζί, ταιριάζουν. Δε ξέρω αν ταιριάζει περισσότερο με εκείνον ή με εμένα, αν συγκρίνω φωτογραφίες θα σας πω».
«Δεν έχω σταματήσει να είμαι συναισθηματικά διαθέσιμος. Την αγαπώ πάρα πολύ απλά, κάτι καινούργιο στη ζωή της θέλει το χρόνο του να ωριμάσει. Δεν είναι εύκολο να κάνει σχέση η Βρισηίδα. Είναι πολύ δύσκολο μωρό» πρόσθεσε.
Τέλος, για το ενδεχόμενο να κάνει τη δική του οικογένεια, ο Σπύρος Μαρτίκας είπε: «Τρομάζω και μόνο στην ιδέα. Ενδεχομένως αυτό να έχει υπάρξει αγκάθι σε σχέση μου».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.