Σπύρος Μαρτίκας: Νέο ξέσπασμα κατά της Έλενας Πολυκάρπου – «Είναι η νούμερο ένα κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια»

Σε ένα νέο, άνευ προηγουμένου, ξέσπασμα προχώρησε ο Σπύρος Μαρτικας το πρωί του Σαββάτου 18/11 μέσα από την εκπομπή «Γειά σου» κατά της Έλενας Πολυκάρπου.

Ο φαρμακοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, πριν μερικές ημέρες είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Super Κατερίνα» προκειμένου να μιλήσει για τη ληστεία που έγινε στο φαρμακείο του. Ωστόσο, κάποια στιγμή βγήκε εκτός εαυτού και ξέσπασε κατά της Έλενας Πολυκάρπου, με αφορμή το ρεπορτάζ που πρόβαλε με τα κακεντρεχή σχόλια που γράφονταν στα social media. (δες εδώ τον on air καβγά τους)

Σήμερα λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου ρώτησε τον Σπύρο Μαρτίκα αν βλέποντας τα πράγματα από μια πιο ήρεμη οπτική γωνία, θέλει να μαζέψει τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε με εκείνον να αντιδρά.

«Μια χαρά το βλέπω, τι να μαζέψω; Υποτιμούμε την πράξη, τη ληστεία, και δίνουμε αξία στα ψέματα και στις συκοφαντίες; Είναι η έμφαση που έδωσε, στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας έγκριτος δημοσιογράφος οφείλει να αντλεί πληροφορίες από έγκυρες πηγές, οφείλει με αξιοπρέπεια να αναδεικνύει την αλήθεια.

Όταν θες να αφήσεις υπονοούμενα και να παραπλανήσεις την κοινή γνώμη στα 2-3 μηνύματα από νοσηρά μυαλά που έγραψαν ότι ο Μαρτίκας το έστησε, αυτή τη στιγμή αναδεικνύεις αυτό σαν θέμα και όχι τη ληστεία και τα φαρμακεία που βάλλονται», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

Ο Σπύρος Μαρτίκας στη συνέχεια ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθειες και να αφήνεις υπονοούμενα με σκοπό να θίξεις, αυτό σε καθιστά νούμερα 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης. Δεν είναι άσχημο, είναι status. Ας ψάξει να βρει τις αλήθειες του twitter για την ίδια, ας διαβάσει τις αλήθειες που γράφει το twitter. Από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα, γιατί ξέρει την αλήθεια… Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και υποτιμήθηκε το γεγονός και από το σχόλιο του κυρίου Μικρούτσικου. Αν μου είχαν μαχαιρωμένη την κοπέλα, το ίδιο αστείο θα έκανε;».

«Έχει αποδείξει η συγκεκριμένη πώς με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, αναπαράγει ψέματα για να κάνει νούμερα. Πώς θέλετε να αντιδράσω εκείνη τη στιγμή; Είναι νούμερο 1 κατίνα της ελληνικής τηλεόρασης και με μηδενική αξιοπρέπεια. Δεν συναισθάνθηκες και δεν σεβάστηκες.

Το ξέσπασμά μου είναι δικαιολογημένο γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, ενώ ήμουν μέσα στο Survivor. Δεν μπορεί να μου δικαιολογεί ότι κάνει τη δουλειά της. Είναι επαγγελματίας κατίνα» κατέληξε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Read More

And More