Σπύρος Μαρτίκας – Survivor: Συγκλονίζει για την στιγμή που είδε τη θεία του να πνίγεται μπροστά στα μάτια του

Τα όσα βίωσε στην ηλικία των 30 ετών και δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη του, περιέγραψε ο Σπύρος Μαρτίκας στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Ο 45χρονος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για εκείνο το καλοκαίρι που είδε τη θεία του να πνίγεται μπροστά στα μάτια του.

«Έζησα ένα τρομερά συγκλονιστικό γεγονός, ίσως το πιο σοκαριστικό στη ζωή μου. Ήμουν στην ηλικία των 30 χρονών, όπου ήμασταν σε διακοπές στην Κάλυμνο μαζί με τη θεία μου, η οποία μας μεγάλωσε μαζί με την αδερφή της, την γιαγιά μου», ανέφερε αρχικά.

Και αποκάλυψε: «Εμείς τρώγαμε μεσημεριανό φαγητό όλοι οικογενειακώς  στο σπίτι μας στην Κάλυμνο δίπλα στη θάλασσα και η θεία μου κατέβηκε να κάνει ένα μπάνιο. Αφού κολύμπησε, ξαφνικά ακούμε μία φωνή να ζητάει βοήθεια από μακριά. Τρομάζω, σηκώνομαι και βγαίνω μπροστά στο σπίτι, την βλέπω να έχει τα χέρια τη ψηλά και να παλεύει μέσα στη θάλασσα να σωθεί από πνιγμό. Πάλευε με τον εαυτό της.

Δεν κατάλαβα σε πόσα δευτερόλεπτα πρέπει να κολύμπησα μέχρι δίπλα της. Δεν θυμάμαι πόσο γρήγορα έφτασα κοντά της και την κράτησα ψηλά για να μπορεί να πάρει αέρα αλλά σπαρτάραγε στα χέρια μου και την έβγαζα ενώ σπαρταρούσε. Ένιωσα την πιο σοκαριστική, συγκλονιστική στιγμή της ζωής μου», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας.

Και ολοκλήρωσε την συγκλονιστική περιγραφή του: «Κατάφερα την έβγαλα, ήρθε το ασθενοφόρο και επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της από πνιγμό», είπε ο παίκτης του Survivor.

Read More

And More