Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Απαντούν στα σχόλια του Κωνσταντάρα – «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα»

Σε χθεσινοβραδινή τους έξοδο ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «I Love ΣουΚου». Το αγαπημένο ζευγάρι απάντησε στις νέες δηλώσεις που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που τόνισε πως ο φαρμακοποιός είναι «απεγνωσμένος για δημοσιότητα».

«Ξέρεις τι μπορεί να τον ενοχλεί; Εκείνος είναι κάθε μέρα στην τηλεόραση, εμείς είμαστε μια στο τόσο και έχουμε μεγαλύτερη δημοσιότητα και απήχηση από εκείνον. Η υποκρισία απαντάται με ειλικρίνεια, αν η ειλικρίνεια ενοχλεί ή πονάει, μη ρωτάτε. Αν ενοχλείται ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ας μη με ενοχλεί. Ρωτήστε τον ίδιο με τι ενοχλείται για να μην πέφτει άλλο το επίπεδό του. Να μας εξηγήσει γιατί και εγώ αναρωτιέμαι» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Δεν μου αρέσει η υποκρισία, κανείς δεν γύρισε να πει κάτι για τα άσχημα λόγια με τα οποία μίλησε στον Σπύρο. Τι ήταν αυτό που τον πείραξε; Ο Σπύρος μιλούσε για άλλον άνθρωπο και ο Λάμπρος μίλησε με απαίσιους χαρακτηρισμούς για την ευφυία του Σπύρου. Ας βρει ο Λάμπρος με τι ενοχλείται» σχολίασε με τη σειρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Δες φωτογραφίες από την βραδινή τους έξοδο:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More