Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά για την αγωγή στον Αλέξη Κούγια – «Του είπα καλημέρα κι έφαγα ένα απερίγραπτο βρισίδι»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας φιλοξενήθηκε στο Πρωινό, το πρωί της Πέμπτης 28/9 και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αγωγή κατά του Αλέξη Κούγια. Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ζητά από τον γνωστό ποινικολόγο 225.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην εν λόγω αγωγή, μετά από σχετική ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα, τονίζοντας πως την έχει κάνει εδώ και επτά μήνες και δεν πρόκειται να την πάρει πίσω.

«Έχω κάνει την αγωγή εδώ και επτά μήνες. Αυτό που πρέπει να αναρωτηθούμε όλοι είναι πώς μία αγωγή έφυγε από τα γραφεία, όταν ούτε εγώ, ούτε η δικηγόρος μου την έχει δώσει στη δημοσιότητα. Δεν σκοπεύω να αποσύρω την αγωγή. Όπως κάθε πολίτης που προσβάλλεται από έναν άλλο πολίτη, πρέπει να βρω το δίκιο μου ώστε κάποια στιγμή όσοι βγαίνουν και ακολουθούν τη μέθοδο του κ. Κούγια να πρέπει να το ξανασκεφτούν» είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που να με έχει θίξει. Αν θυμάστε, από την πρώτη ημέρα που έγινε το θέμα με τον κ. Λιγνάδη, μέσα στην αγωγή που είχε κάνει, μιλούσε για εμένα. (…) Ενεπλάκη το όνομά μου, ως ένας από τους υπεύθυνους που κάναμε κάτι για τον κ. Λιγνάδη. Δεν είχα καμία σχέση, ξαφνικά άρχισε να μιλάει περί μετριότητας, περί μεθοδευμένης κατάστασης ότι εγώ κινούσα τα νήματα κι έβρισκα αυτούς τους ανθρώπους».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας τόνισε ότι μία φορά είδε τον Αλέξη Κούγια από κοντά κι εκείνος εξαπέλυσε ύβρεις εναντίον του. «Του είπα καλημέρα κι έφαγα ένα βρισίδι απερίγραπτο παρουσία κι άλλων ανθρώπων».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Read More

And More