Σπύρος Μπιμπίλας: «Είχε πολυτάραχη ζωή και τώρα είναι στο γηροκομείο» – Η αποκάλυψη για διάσημη Ελληνίδα ηθοποιό

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος, το βράδυ της Δευτέρας, στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή στο One Channel. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας άνοιξε τα χαρτιά του και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίπτωση της Καλής Καλό, η οποία φιλοξενείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

«Ένα σπουδαίο όνομα του παρελθόντος είναι η Καλή Καλό. Είναι 98 ετών αυτή τη στιγμή, έχει περάσει μία ζωή με θέατρα και σχολεία δικά της. Μία ζωή πολυτάραχη και αυτή τη στιγμή έμεινε μία γηραιά κυρία με μία μικρή σύνταξη. Βρίσκεται στο Γηροκομείο Αθηνών αλλά δεν είναι καλά πια. Κι άλλοι παλιοί ηθοποιοί είναι έτσι, έχουν μείνει χωρίς κανέναν συγγενή», αποκαλύπτει ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Πολλοί βγαίνουν και κάνουν σκωπτικά σχόλια ότι «ο Μπιμπίλας πηγαίνει στις κηδείες». Έχω πάει σε κηδείες ηθοποιών, που είμαι μόνο εγώ, μία κυρία από την πολυκατοικία και ένας τυχαίος. Κανένας άλλος, διότι δεν υπάρχει κανείς που να ενδιαφέρεται για την περίπτωση αυτή του μοναχικού ανθρώπου», περιγράφει ο Σπύρος Μπιμπίλας στην κάμερα του One Channel.

 

Read More

And More