Σπύρος Μπιμπίλας: Εκνευρισμένος on air – «Η κυρία Τσιμτσιλή είπε ότι τσακώνομαι στις εκπομπές, προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 20 Οκτωβρίου στο Πρωινό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Η ζωντανή σύνδεση καθυστέρησε, ο ίδιος έμεινε για 20 λεπτά σε αναμονή και τα είπε «έξω από τα δόντια».

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε: «Συγγνώμη που πάλι θα γκρινιάξω, αλλά επειδή προχθές η κυρία Τσιμτσιλή είπε ότι τσακώνομαι στις εκπομπές… Όχι! Προσπαθώ να βγάλω συμπέρασμα, αν οι εκπομπές την ώρα που μας λένε ότι θα βγούμε, πρέπει να βγούμε. Εγώ κάνω υπομονή 20 λεπτά εδώ. Για λίγα λεπτά, επειδή έχω Δ.Σ. στο Σωματείο Ηθοποιών, θα σας πω την άποψή μου, χωρίς να με ενδιαφέρουν κουτσομπολιά και η ιδιωτικότητα του κ. Κασσελάκη».

«Με ενδιαφέρει το μήνυμα που στέλνει μέσα από τον γάμο του ο κ. Κασσελάκης. Είμαι λίγο εκνευρισμένος όπως καταλαβαίνετε. Τον χρόνο μου πρέπει να τον σέβεστε» πρόσθεσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό και στη συνέχεια τοποθετήθηκε για τον γάμο του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ.

Δες όλα όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας:

Διάβασε επίσης:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ένταση στο Happy Day με τον Σπύρο Μπιμπίλα – Έκλεισε άρον άρον η τηλεφωνική σύνδεση

Read More

And More