Σπύρος Μπιμπίλας για Άρη Μακρή: «Έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του»

Μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media του έκανε ο Άρης Μακρής, για να ξεκαθαρίσει όσον αφορά στις φήμες που γράφονται στο διαδίκτυο ότι κακοποιούσε την Άννα Μαρία Βέλλη.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ως Πρόεδρος του ΣΕΗ αλλά και συνάδελφος του τραγουδιστή και ηθοποιού σχολίασε το γεγονός μέσα από την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Αν κάποιος κατηγορεί κάποιον μέσω διαδικτύου, δεν πρέπει να μας απασχολεί. Δεν υφίσταται, πρέπει να γίνει επίσημα σε αρμόδιο όργανο. Ο Άρης Μακρής έκανε μία ανάρτηση για να αποφορτιστεί ο ίδιος ή και να δείξει ότι παθαίνει ζημιά στη δουλειά του, μπορεί να του κόβουν δουλειές εξαιτίας αυτού, καλώς το έκανε. Αν τον διώξουν από δουλειά πρέπει να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του και αυτό γίνεται μέσω ΣΕΗ, γιατί είναι μέλος μου.

Έχω μιλήσει με τον Άρη Μακρή. Δημιουργείται μια ίντριγκα με τις κάμερες και τα κανάλια που προσπαθούν σαν τα πιράνχας να βγάλουν μια είδηση, που μπορεί και να μην ευσταθεί. Ακούω μια ατμόσφαιρα περίεργη και χαώδη» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

Read More

And More