Σπύρος Μπιμπίλας για Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Κάποιοι λένε ότι είναι δύστροπη, αλλά είναι πολύ ευχάριστος άνθρωπος»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας που πλέον βρίσκεται ανάμεσα στους 300 βουλευτές της νέας Βουλής ως μέλος της Πλεύσης Ελευθερίας, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Καλοκαίρι yes” και μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη γνωριμία του με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για την οποία είπε ότι είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος.

«Ήμουν υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές, το 2019 που πήραμε μόλις 1,6%. Ήμουν στον πολιτιστικό τομέα του ΣΥΡΙΖΑ παλιά. Είχα μπει μαζί με άλλους ηθοποιούς για να βοηθήσουμε στα πολιτιστικά. Δεν την είχα γνωρίσει όμως τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όταν έγινε η μετατροπή του “όχι” σε “ναι” και μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών που άρχισα να δυσφορώ, γιατί δε συμφωνούσα με όλα αυτά, άκουσα και τη Ζωή που διαφωνούσε και παραιτήθηκε. Δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ από κοντά. Όταν άρχισε να κάνει τις πρώτες της συγκεντρώσεις για να δημιουργήσει την Πλεύση Ελευθερίας, άρχισα να πηγαίνω για να ακούω και είπα “α, εδώ είμαστε”…

Έτσι δημιουργήθηκε αυτή η σχέση αμοιβαίας αγάπης. Είναι ένα πάρα πολύ ευχάριστο άτομο στη ζωή της. Κάποιοι λένε ότι είναι πάρα πολύ αυστηρή και δύστροπη. Είναι αυστηρή εκεί που πρέπει, στην υπόλοιπη ζωή της είναι ένας πολύ ευχάριστος άνθρωπος» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Read More

And More