Σπύρος Μπιμπίλας: Η απάντηση στον Αλέξη Κούγια – «Βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμένο»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε δημόσια σε όσα υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας έξω από τα δικαστήρια το πρωί της Τετάρτης 6/7, στο πλαίσιο  της δίκης του Δημήτρη Λιγνάδη. Ο γνωστός ποινικολόγος, γελώντας, αποκάλεσε τον πρόεδρο του ΣΕΗ και πάλι ως «Μπίμπιλα» και υποστήριξε πως εξελέγη με επιστολική ψήφο.

«Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι  έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν έχει ξαναγίνει. Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Και το πρωί που ήρθα και μετά στη διακοπή δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας» ήταν η δήλωση του Αλέξη Κούγια.

 

Η απάντηση του Σπύρου Μπιμπίλα.

«Πράγματι απίστευτες πάντα οι δηλώσεις του κ.Κουγια, ότι μόνο εμένα έβλεπε στην αίθουσα του Δικαστηρίου στην δίκη Λιγναδη. Μάλιστα στο κάλεσμα που κατ’ αυτόν έκανα εγώ και όχι σύσσωμο το ΝΕΟ ΔΣ του ΣΕΗ.. Η αίθουσα μετά βίας χωράει 15 άτομα και από αυτά οι μισοί ήταν ηθοποιοί, ( κι όχι ο Γ.Γ . Aris Laskos o οποίος την ίδια ώρα ήταν στο ακροατήριο της δίκης Φιλιππίδη). Στον διάδρομο απ έξω και αναγκαστικά αφού δεν χωρούσαν μέσα, συνωστίζονταν και με προσοχή λόγω κορονοιού πολλοί ηθοποιοί.. Κρίμα που όλους αυτούς δεν τους αναγνωρίζει ( είναι και οι μάσκες) κι έτσι βλέπει μόνο εμένα ως Μπίμπιλα πάντα παρατονισμένο!!!!» απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας μέσα από τη σελίδα του στο facebook.

 

Read More

And More