Σπύρος Μπιμπίλας: «Η δουλειά “παρουσιαστής” είναι επάγγελμα;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, μεταξύ άλλων, σχολίασε τους παρουσιαστές, ενώ μίλησε και για την προσαγωγή του Αντώνη Ξένου και της Αγγελικής Ξένου στη ΓΑΔΑ, επειδή είχαν κρεμασμένη την παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους.

Σχετικά με τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν την παρουσίαση εκπομπής, ο πρόεδρος του ΣΕΗ σχολίασε: «Η δουλειά “παρουσιαστής” είναι επάγγελμα; Και αυτοί που είναι παρουσιαστές είναι κάποιοι δημοσιογράφοι που κάνουν τους παρουσιαστές. Δεν είναι κάποιοι που βγήκαν από κάποιο χώρο… Σπούδασαν παρουσίαση; Δεν νομίζω».

Αναφερόμενος στο περιστατικό της προσαγωγής, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Το μεσημέρι με ενημέρωσαν ότι ήταν στη ΓΑΔΑ ο Αντώνης Ξένος και η Αγγελική Ξένου, που είναι δύο εκπληκτικοί ηθοποιοί και μέλη του σωματείου μας, και αμέσως πήρα την Ελένη Γερασιμίδου να μάθω. Αμέσως μετά πήγα στη ΓΑΔΑ για να διαμαρτυρηθώ και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και ως βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας. Θεωρώ εντελώς απαράδεκτο να συλλαμβάνονται πολίτες επειδή κρατάνε την παλαιστινιακή σημαία. Δεν είμαστε υπέρ της Χαμάς, αλλά υπέρ των λαών».

Read More

And More