Σπύρος Μπιμπίλας: Οι αποκαλύψεις του για τη συμμετοχή του στο «The Crown» – «Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «The 2Night Show» και μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ταλαντούχος, ανήσυχος και πολυδιάστατος ηθοποιός ξεδίπλωσε όλες τις πλευρές του, με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μίλησε ευθέως για τις αναίτιες επιθέσεις που έχει δεχθεί, για τους υποκριτές που έχει συναντήσει, αλλά και για όσους τον εκμεταλλεύτηκαν οικονομικά.

Φυσικά, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στη σειρά «The Crown» του Netflix!

Η περιπέτεια του στην Βενεζουέλα

«Με έχουν απαγάγει στην Βενεζουέλα, μαζί με έναν φίλο μου. Μας έβαλαν μέσα σε ένα ταξί που δεν ήταν ταξί, μας απομονώσαν σε μια ερημική περιοχή, μας τα πήραν όλα, μας τρομοκράτησαν. Έζησα μεγάλη αγωνία, μας έσωσαν κάτι πυροσβέστες.

Τέτοια κράτη είναι πολύ επικίνδυνα. Έχω πάει σε πολλά μέρη στον κόσμο. Ταξίδεψα στα βάθη της Τανζανίας, είδα πολύ μεγάλη φτώχεια, παιδικά ματάκια που μας κοίταζαν σαν Θεούς» αποκάλυψε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ.

Η συμμετοχή του στο The Crown

«Δεν είχα δει ποτέ The Crown. Με πήρε μια casting director και με ρώτησε αν θέλω να περάσω από ένα δοκιμαστικό. Της είπα ότι δεν ξέρω καλά αγγλικά, ότι ξέρω τα αγγλικά του τουρίστα. Μου είπαν ότι δεν έχει καμία σημασία και να πάω να κάνω την ακρόαση. Ήθελαν να κάνω τον Λάτση, γιατί είπαν ότι του μοιάζω.

Τους είπα ότι αν δεν έχω βοηθό για τη γλώσσα, δεν μπορώ να πάω. Τελικά μου έφεραν, επειδή επέμεινα. Πληρωμένα όλα. Ήθελα βοηθό για να συνενοηθώ με τον σκηνοθέτη. Με υποδέχτηκαν λες και ήρθε ο πιο famous από την Ελλάδα. Πέρασα πολύ ωραία. Τα γυρίσματα έγιναν στην Μαγιόρκα και στην Σεβίλλη. Δέκα ημέρες έμεινα για ένα επεισόδιο, σε δυο σκηνές έπαιξα.

Υπήρχε χλιδή στα γυρίσματα του The Crown, άπειρη οργάνωση και άπειροι βοηθοί. Πήγα να δέσω τα κορδόνια μου και δεν με άφηναν, έπρεπε να έρθει ειδικός».

 

Read More

And More