Σπύρος Μπιμπίλας: “Όπως βλέπει κανείς τον Σεργιανόπουλο, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Φιλιππίδη στην τηλεόραση”

Την απόφαση – κόλαφο των τηλεοπτικών σταθμών να βάλουν «μπλόκο» στον Πέτρος Φιλιππίδης, μετά την προφυλάκισή του στις φυλακές Τρίπολης με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, σχολίασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον Τάσο Τεργιάκη και το Πρωινό.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είπε χαρακτηριστικά: «Για εμάς και για τον κόσμο μπορεί να φαίνεται αυτή η απόφαση κάπως δικαιολογημένη, από την άλλη όμως τη θεωρούμε και απαράδεκτη γιατί με αυτόν τον τρόπο είναι σαν να τιμωρείται το σύνολο των ηθοποιών που έπαιζαν στα σίριαλ ή τις ταινίες. Θεωρώ ότι αυτό που κάνουν τα κανάλια είναι λίγο άκαιρο, θα πρέπει να περιμένουν αυτοί, όπως και η δικαιοσύνη».

Και συμπλήρωσε: «Είναι στην κρίση του θεατή όλα αυτά. Όπως βλέπει τον αγαπημένο του Σεργιανόπουλο που ξέρουμε πώς έφυγε από τη ζωή, έτσι μπορεί να βλέπει και τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Ως άστοχο έκρινε το σχόλιο του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής έφερε ως παράδειγμα τον Κέβιν Σπέϊσι που κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση από έναν νεαρό και «κόπηκε» αυτομάτως από το House of Cards στο Netflix.  «Κι εγώ αν ήμουν κανάλι, δεν έπαιζα κανένα σίριαλ του Φιλιππίδη, μέχρι να υπάρξει η απόφαση της δικαιοσύνης». 

Read More

And More