Σπύρος Νικολαΐδης για την μάχη του με την κατάθλιψη: «Ζούσα μια ζωή που δεν ήθελα»

Ο Σπύρος Νικολαΐδης ήταν ο ένας από τους δυο καλεσμένους του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο αποψινό “The 2night show”

Αν και μόλις 28 ετών ο Σπύρος Νικολαΐδης διατηρεί την τριπλή ιδιότητα του μοντέλου, ηθοποιού και επιχειρηματία.

«Είμαι ένας άνθρωπος που παλεύει συνέχεια με τον χρόνο. Σιχαίνομαι που το ανθρώπινο σώμα έχει ανάγκη για ύπνο» δήλωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντώντας στην ερώτηση για το πως τα προλαβαίνει όλα.

Στα 18 του πήγε για σπουδές στις Σέρρες. Εκεί η ζωή του ήταν κάθε μέρα σαν πάρτι παρότι ο ίδιος δούλευε είτε ως μοντέλο είτε σε νυχτερινά μαγαζιά. Παράλληλα με τις σπουδές του αποκάλυψε ότι ξεκίνησε την πρώτη του διαφημιστική εταιρεία η οποία πλέον έχει την έδρα της στην Αθήνα.

Στα 16 του μπήκε στη ζωή του και το kick boxing.

«Πήγαινα κρυφά από τους γονείς μου. Η μαμά μου δεν ήθελε καθόλου. Έχω δυο Πανευρωπαϊκούς τίτλους και έξι εντός Ελλάδος» αποκάλυψε ο Σπύρος Νικολαΐδης.

Στη συνέχεια, ο Σπύρος Νικολαΐδης μίλησε για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη και τη σκληρή απόφαση που πήρε να τα αφήσει όλα πίσω του και να ταξιδέψει στην Αμερική για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να γίνει ηθοποιός.

«Με βοήθησε το μόντελινγκ να βγάλω χρήματα αλλά και στο να κάνω κάποιες γνωριμίες στον χώρο της υποκριτικής. Αυτό ήταν πάντα το όνειρό μου…. Στην Αμερική πήγα για να σπουδάσω ηθοποιός. Ήταν μια δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Είχα παρατήσει τον εαυτό μου. Ζούσα μια ζωή που δεν ήθελα. Ασχολιόμουν με το μόντελινγκ, τις επιχειρήσεις αλλά δε μου άρεσε όλο αυτό.

Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός και μόνο αυτό δεν έκανα. Πέρασα βαριά κατάθλιψη για πολύ καιρό. Έκανα θεραπείες. Με βοήθησαν πολύ. Κάποια στιγμή, ήμουν και στα τελειώματα μιας σχέσης, αποφάσισα να τα αφήσω όλα. Είχε φτάσει ο κόμπος στο χτένι. Πούλησα και το αυτοκίνητό μου, τα παράτησα όλα και πήγα στην Αμερική. Στους γονείς μου το ανακοίνωσα αφού είχα κλείσει το ταξίδι. Δεν με άφηναν στην αρχή. Είπα ότι θα πάω για έναν μήνα και τελικά έμεινα δυο χρόνια. Έμενα στο Λος Άντζελες…

Έμενα σε φθηνά Hotel, είχα συγκάτοικους πάντα, δε γίνεται διαφορετικά. Έκλεισα μια ισπανική σειρά για το Netflix αλλά δε μπορώ να πω ποια γιατί έχουν αναβληθεί τα γυρίσματα, και θα χρειαστεί να ξαναπάω. Γράφτηκα σε τρείς σχολές υποκριτικής. Η περίοδος που έμεινα στην Αμερική ήταν η καλύτερη της ζωής μου.

Γύρισα στην Ελλάδα γιατί είχαμε κάποια οικογενειακά θέματα και παράλληλα έσκασε και ο κορονοϊός. Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα οικονομικά. Είχαν κλείσει όλα. Αν δεν είχα τις φωτογραφήσεις δε θα μπορούσα να επιβιώσω στην Αμερική, έκανα τα πάντα, ακόμα και το βοηθό σε μετακομίσεις» αποκάλυψε.

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης εξομολογήθηκε ότι στα σχέδιά του είναι να μείνει μόνιμα στην Αμερική.

Read More

And More