Σπύρος Νικολαΐδης: Η νέα ζωή στο Λος Άντζελες και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε

Στο Λος Άντζελες, μετακόμισε πρόσφατα ο ηθοποιός Σπύρος Νικολαΐδης, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη «Γη της Ελιάς» στο Mega. 

 Ο γοητευτικός ηθοποιός, το βράδυ του Σαββάτου, βρέθηκε να διασκεδάσει αλά ελληνικά, στο κατάμεστο κόσμου νυχτερινό κέντρο στο Λος Άντζελες, όπου εμφανιζόντουσαν ο Αντύπας, μαζί με την Evgenia, τον γιο του Πρόδρομο και την Ελένη Ντίνα, στα πλαίσια της μεγάλης περιοδείας, που μόλις ξεκίνησαν.

Ο Σπύρος Νικολαϊδης, έχοντας μία ιδιαίτερη φιλική σχέση με την ερμηνεύτρια, αφού είχε πρωταγωνιστήσει και στο βιντεοκλίπ της Evgenia, με τίτλο «Φεγγάρι μου», δεν θα μπορούσε να μην σπεύσει να την απολαύσει και από κοντά.

Ο γοητευτικός ηθοποιός δεν δίστασε να χορέψει και ένα  ζεϊμπέκικο, το «Θα τα βροντήξω όλα και θα φύγω», ένα τραγούδι που έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνον, αφού πρόσφατα τα βρόντηξε και έφυγε μόνιμα από την Ελλάδα, για να κυνήγησει το όνειρό του, στην Μέκκα του Κινηματογράφου…

Ο Σπύρος Νικολαϊδης, έχει κάνει πολλά κάστινγκ για ταινίες, και είναι ήδη έτοιμος για να συμφωνήσει, για την συμμετοχή του σε ταινία για το Netflix, κάτι που τον έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ακούγοντάς τον να εξομολογείται χαρακτηριστικά, ότι λατρεύει την ζωή του στο Λος Αντζελες, και δεν έχει σκοπό να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα…

Read More

And More