Σπύρος Νικολαΐδης: Ο κούκλος mr Hellas που παίζει στο νέο clip της Καίτης Γαρμπή

Είναι ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός και σίγουρα τον έχεις προσέξει στο νέο video clip της Καίτης Γαρμπή, «Σ’ Όποιον Αρέσω». Μιλάμε για τον Σπύρο Νικολαΐδη, τον mr Hellas 2020, για τον οποίο το TLife έμαθε όλα όσα θες να ξέρεις!
 
 
Ο ωραιότερος άνδρας στην Ελλάδα για τη φετινή χρόνια, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας και στον επικείμενο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς, είναι 26 ετών, έχει ύψος 1.88 και είναι Ιχθύς με ωροσκόπο Σκορπιό. Εκτός από το μόντελινγκ, ασχολείται με την υποκριτική, ενώ έχει δική του διαφημιστική εταιρεία, αλλά και brand με ρούχα και αξεσουάρ! Ο Σπύρος μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και το Los Angeles και είναι λάτρης των extreme sports και του μουσακά, ενώ δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό της σοκολάτας.
 
 
Στον ελεύθερό του χρόνο απολαμβάνει βόλτες με φίλους και road trips στη φύση, αλλά και ασχολείται με κάποια από τα χόμπι του, όπως η γυμναστική, η ιππασία, οι μεικτές πολεμικές τέχνες, το surfing και το snowboard.
 
Αυτή την περίοδο είναι single και ο ίδιος περιγράφει την ιδανική σύντροφο ως εκείνη με την οποία θα μπορεί να «χτίσουν» πράγματα μαζί, θα μπορεί να την εμπιστεύεται απόλυτα, θα τον στηρίζει στις επιλογές του και θα του λέει πότε κάνει λάθος, αλλά και θα μπορούν να στηρίζονται ο ένας στον άλλον.
 
 
Με τη συμμετοχή του στο video clip της Καίτης Γαρμπή για την επιτυχία «Σ’ Όποιον Αρέσω», ο Σπύρος ένωσε τη φωνή του με εκείνη των υπολοίπων συμμετεχόντων στο σύνθημα «όλοι διαφορετικοί – όλοι ίσοι». Στο video, όπως έχουμε γράψει στο TLife, συμμετέχουν άνθρωποι ανεξαρτήτως ηλικίας, σωματότυπου, εθνικότητας και σεξουαλικής ταυτότητας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κατά των διακρίσεων και υπέρ του σεβασμού στη μοναδικότητα του καθενός μας!

Read More

And More