Σπύρος Ντούγιας: Ο μικρός Σέργιος από τις “Άγριες Μέλισσες” τρέλανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (βίντεο)

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του παραχώρησε ο Σπύρος Ντούγιας καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, “The 2night show“. Ο μικρός Σέργιος της επιτυχημένης σειράς του ANT1, “Άγριες Μέλισσες” συζήτησε με τον γνωστό παρουσιαστή για όλα κλέβοντας φυσικά την παράσταση!

Ο γιος της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που στην κανονική ζωή είναι μαθητής της β’ δημοτικού, μίλησε για την οικογένειά του, ανέφερε με παράπονο πώς δεν παρακολουθεί τον εαυτό του στο σίριαλ, μιας και η αδερφή του προτιμά να βλέπει… GNTM στην τηλεόρασή τους, ενώ αποκάλυψε ότι τον ενοχλεί πολύ να βλέπει τους “μεγάλους” να πετάνε τα σκουπίδια στο δρόμο.

Παράλληλα, ο γλυκύτατος Σπύρος Ντούγιας έστειλε τους χαιρετισμούς του στη γιαγιά και τον παππού του, που βρίσκονται στη Σαντορίνη, εκφράζοντας το πόσο πολύ του λείπουν.

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε τι χάρη θα ζήταγε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος απάντησε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι θέλει να δώσει 10 ευρώ στους παππούδες του για να ψωνίσουν ό,τι θέλουν να φάνε.

Τέλος, ο Σπύρος Ντούγιας δήλωσε αφήνοντας άναυδο τον παρουσιαστή: “Καλύτερα να είσαι φτωχός παρά πλούσιος”.

Read More

And More