Σπύρος Πετρουλάκης – Σασμός: «Σκότωσαν άνθρωπο μπροστά στα μάτια μου»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Σπύρος Πετρουλάκης, ο σεναριογράφος της σειράς, Σασμός.

Μιλώντας το βιβλίο του, Σασμός το οποίο προηγήθηκε πριν τη σειρά του Alpha, ο Σπύρος Πετρουλάκης πέρασε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για το φονικό που είδε με τα μάτια μου.

«Το βιβλίο το έγραψα το 2019, έχει μέσα το ερωτικό στοιχείο, αλλά δεν κυριαρχεί ο έρωτας. Δεν είναι πραγματική ιστορία, αλλά βασίζεται σε ιστορίες και καταστάσεις που έζησα εγώ… Έχω ζήσει κλειστά στόματα, ματιές και βλέμματα σκοτεινά, τα οποία σου λένε μια ολόκληρη ιστορία», ανέφερε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Και αποκάλυψε: «Όλα αυτά τα έζησα μεγάλος στην ηλικία των 23-24 χρονών. Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας σε ένα πολύ άσχημο γεγονός, σε ένα κακό γεγονός το οποίο με συντάραξε».

«Σε δολοφονία;» ρώτησε και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και ο Σπύρος Πετρουλάκης απάντησε: «Ναι, σκότωσαν έναν άνθρωπο μπροστά στα μάτια μου. Έγινε και μπροστά στα μάτια των παιδιών του έγινε αυτό το φονικό. Ήταν βεντέτα», είπε «παγώνοντας» τους παρουσιαστές.

«Αυτό που κάνουν οι άνθρωποι να γκρεμίσουν το κακό και να επικρατήσει η αγάπη, ο Σασμός, είναι ένα άγιο πράγμα», είπε ο Σπύρος Πετρουλάκης.

Read More

And More