Σπύρος Χαριτάτος: Αναλαμβάνει να μας… ξυπνάει κάθε πρωί μέσα από το Epsilontv!

Σπύρος Χαριτάτος: Αναλαμβάνει να μας… ξυπνάει κάθε πρωί μέσα από το Epsilontv! | tlife.gr

Μία διαφορετική, καθημερινή καλημέρα, ετοιμάζεται να μας προσφέρει από τις αρχές Μαρτίου το «Epsilontv»!

Μία καλημέρα αλλιώτικη από τις άλλες, μιας και οι ιθύνοντες του καναλιού των Μελισσίων, αποφάσισαν να αλλάξουν και τα πρωινά μας.

Με άλλα λόγια; Η Κατερίνα Καινούργιου και ο «Καφές» της εξαφανίζονται από την πολύ πρωινή ζώνη του καναλιού και πλέον η τηλεοπτική σκυτάλη περνάει στα χέρια της ενημέρωσης και πιο συγκεκριμένα στα χέρια του Σπύρου Χαριτάτου.

«Ξυπνάμε μαζί», είναι ο τίτλος της brand-new τηλεοπτικής εκπομπής, η οποία έρχεται στους δέκτες μας, βάζοντας στόχο να βρει κι αυτή την δική της, ξεχωριστή θέση κάτω από τον πρωινό τηλεοπτικό ήλιο, πανέτοιμη να αντιμετωπίσει Τιτάνες της συγκεκριμένης ζώνης, όπως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Σπύρος Χαριτάτος βάζει… ξυπνητήρι στις 6.00 το πρωί και υπόσχεται να μας προσφέρει μία ψύχραιμη ενημέρωση που να… αφυπνίζει!

Όσο για το τι μέλλει γενέσθαι με την Κατερίνα; Ο «Καφές» της θα ξεκινήσει να φουσκώνει πλέον από τις 9.00 το πρωί και μετά!

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση:

«…Το Epsilon TV ανατρέπει χωρίς συμβιβασμούς τα δεδομένα στην πρωινή ενημερωτική ζώνη με τη φιλική προτροπή… «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!».

Από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και κάθε μέρα από τις 06:00 έως τις 9:00 ο Σπύρος Χαριτάτος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις, τα γεγονότα και τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο και θα συνομιλεί απευθείας με τους πρωταγωνιστές.

Από το πλατό του Epsilon TV αλλά και μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας παρεμβαίνουν πολίτες και αρμόδιοι παράγοντες, δίνοντας έναν άμεσο και διαδραστικό χαρακτήρα στην ενημέρωση του κοινού.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και μία έμπειρη και δυνατή ομάδα δημοσιογράφων και συνεργατών θα δίνουν παλμό και ένταση στο καθημερινό σας ξύπνημα.

Διαρκής καταγραφή και μετάδοση της επικαιρότητας, της ειδησεογραφίας, κάθε ενδιαφέρουσας πληροφορίας από την Ελλάδα και κάθε σημείο του πλανήτη θα περιλαμβάνονται στο πλήρες και πρωινό μενού των τηλεθεατών. Μαζί με ζωντανές συνδέσεις, ανταποκρίσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις, ρεπορτάζ και αποστολές στη χώρα μας και το εξωτερικό.

Δέσμευση της καθημερινής εκπομπής «ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!» είναι οι τολμηρές παρεμβάσεις δημοσιογραφικού και κοινωνικού χαρακτήρα με αποκλειστικό προσανατολισμό τη βελτίωση της καθημερινότητας των τηλεθεατών και ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων.

Ο Σπύρος Χαριτάτος και η ομάδα του κάνουν πρεμιέρα στο πρόγραμμα του Epsilon TV τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 06:00.

«ΞΥΠΝΑΜΕ ΜΑΖΙ!». Η νέα πρόταση του Epsilon TV για όσα θέλουμε να αλλάξουμε στην τηλεοπτική πραγματικότητα…»

 

READ more