Σπύρος Χατζηαγγελάκης: «Είμαι ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά» – Η απάντηση για την προσωπική του ζωή

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μίλησε στο Mega Καλημέρα και στον Σαράντη Μαριεττή για την πορεία του στην υποκριτική, αλλά και την εμπειρία του μέσα από τις σχέσεις με τις οποίες έχει υπάρξει στη ζωή του.

«Τυχαία έγινα ηθοποιός, μέσα από μια φοιτητική θεατρική ομάδα. Σπούδαζα φυσικός και κατάλαβα πως δεν υπάρχει περίπτωση να γίνω επιστήμονας, Οι γονείς μου αποδέχτηκαν σταδιακά την αλλαγή της επαγγελματικής πορείας μου».

«Έχω σκεφτεί την πατρότητα, απλά δεν έχει τύχει ακόμα, μάλλον δεν είναι τύχη, αλλά είναι κάτι που αφορά και έναν άλλον άνθρωπο. Είναι μία κοινή απόφαση.  Έχω υπάρξει σε σχέση που φτάσαμε κοντά στην απόκτηση ενός παιδιού. Οι φίλοι μου για τα ερωτικά μου θα έλεγαν…”καλή επιτυχία”», είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Όσο για την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο: «Είμαι ελεύθερος και ανοιχτός στις απόψεις μου για τα ερωτικά. Δεν είμαι καθόλου γκρινιάρης και ζηλιάρης, μοιάζω σαν να είμαι αναίσθητος».

Για την ενασχόλησή του με τη φωτογραφία: «Έχει συμβεί σχέσεις μου να ζηλεύουν επειδή φωτογραφίζω γυμνά σώματα. Το γυμνό το θεωρώ πολύ φυσιολογικό, είναι η φύση μας τέτοια. Δεν με αφορά να προστατέψω κάτι, δεν μπαίνω στην διαδικασία του “lifestyle”. Κάνω γυμνισμό και ελεύθερο κάμπινγκ. Πλέον, στα 38 μου έχω αποενοχοποιηθεί το κομμάτι του σεξ. Το σeξ παίζει 100% σημαντικό ρόλο σε μια σχέση. Ποτέ δεν έχω χωρίσει επειδή δεν ταιριάζαμε στο σeξ».

Read More

And More