Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Οι σχέσεις με τη Μαίρη Συνατσάκη σήμερα και η επικοινωνία μετά τη γέννα της κόρης της

Για την επικοινωνία που έχει σήμερα με την πρώην σύντροφό του Μαίρη Συνατσάκη αλλά και το γεγονός που πολλοί ανέφεραν ότι έγινε γνωστός λόγω της σχέσης μαζί της, μίλησε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριεττή.

«Με τη Μαίρη Συνατσάκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Έχουμε μιλήσει με τη Μαίρη, είναι μανούλα τώρα. Τα έχουμε πει μεταξύ μας. Έτσι ήμουν και με τις προηγούμενες σχέσεις μου.  Γενικότερα επιδιώκω την επαφή και την επικοινωνία με τους ανθρώπους που με έχουν χαρακτηρίσει ως άνθρωπο και έχω συνδεθεί μαζί τους.

Με ενόχλησε που στην αρχή έλεγαν ότι έγινα γνωστός λόγω της σχέσης μου με τη Μαίρη, το οποίο δεν ήταν και πολύ λάθος. Εγώ κάνω μια πολύ συγκεκριμένη δουλειά. Σε εσάς έγινα γνωστός μέσω της Μαίρης αλλά μάλλον φυσιολογικό ήταν αυτό για εσάς, από τη πλευρά μου δεν ήταν» είπε ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Σε άλλο σημείο, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποκάλυψε πως αυτή την περίοδο είναι μόνος στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον τραβάει σε μια γυναίκα.

Στα προσωπικά μου είμαι ήσυχος, διαυγής, ήρεμος, μόνος και με το παιδί μου, την Όλιβ (σκυλίτσα). Νομίζω αυτό που με κάνει να ξεχωρίζω μια γυναίκα είναι η ευφυία που έχει» είπε.

Read More

And More