“Στα μαχαίρια” Βούλα Χατζηχρήστου και Μάκης Δελαπόρτας! “Πρέπει να λέγεται η αλήθεια κι όχι ψέματα και κακοήθειες”

Σε κόντρα φαίνεται πως βρίσκονται η Βούλα Χατζηχρήστου και ο Μάκης Δελαπόρτας, μετά την αποκάλυψη του δεύτερου ότι ο Κώστας Χατζηχρήστος και ο Θανάσης Βέγγος μετά την ταινία “Ο Ηλίας του 16ου”  δεν ξαναμίλησαν ποτέ. Η αιτία δεν είναι άλλη από τα περιβόητα χαστούκια που είχε δώσει ο Κώστας Χατζηχρήστος στον Θανάση Βέγγο, όχι μία αλλά δέκα φορές, καθώς τόσες χρειάστηκαν για να βγει η σκηνή.

Η Βούλα Χατζηχρήστου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωινό” διέψευσε τον Μάκη Δελαπόρτα, αναφέροντας πως οι δυο ηθοποιοί είχαν άριστες σχέσεις μετά από αυτή την ταινία. “Δεν υπήρχε καμία κόντρα. Δεν είναι αλήθεια αυτό, μιλούσαν. Εμένα μου μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον Βέγγο, λέγοντας ότι αγάπησε μια γυναίκα και την παντρεύτηκε. Συναντήθηκαν σε περιοδεία, στο ίδιο ξενοδοχείο. Αγκαλιές, φιλιά, λες και έβλεπες ταινία. Πού είδαν ότι είχαν τσακωθεί; Ο Κώστας δεν είχε προηγούμενα με τον Βέγγο και τον πλάκωσε στο ξύλο, ήταν μέσα στο έργο. Πρέπει να λέγεται η αλήθεια κι όχι ψέματα και κακοήθειες. Αυτό είναι κακοήθεια πλέον για μένα”.

Στη συνέχεια, ο Μάκης Δελαπόρτας έδωσε τη δική του απάντηση στη Βούλα Χατζηχρήστου: “Όταν έκανα τη βιογραφία του Βέγγου και μίλησα με την οικογένεια, έμαθα πως αυτή η σκηνή γυρίστηκε 10 φορές, που σημαίνει πως οπωσδήποτε μπορεί να αφήσει και ένα τραύμα στον άνθρωπο που τρώει τα χαστούκια. Όταν ο Γιάννης Σολδάτος είπε στον Θανάση Βέγγο να πάνε στην κηδεία του Χατζηχρήστου, εκείνος απάντησε: “Ο Θεός να τον αναπαύσει αλλά ακόμα με πονάνε τα χαστούκια που έφαγα»”.

Με τη Βούλα Χατζηχρήστου είχαμε μια στενή επαφή γιατί έκανα και τη βιογραφία του Χατζηχρήστου. Μέσα στο βιβλίο εγώ αναφέρω αυτό το γεγονός. Απορώ πώς τώρα βγαίνει τώρα και λέει αυτό. Μίλησα με τη Βούλα και της εξήγησα ότι εγώ το έγραψα γιατί μίλησα με αυτόν κι αυτόν. Μου λέει “λένε ψέματα αυτοί”. Αν λένε ψέματα αυτοί, λέω ψέματα κι εγώ”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More