Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αφήνει το “Happy Day”! Μάθε ποιο πρόσωπο αναλαμβάνει τα ηνία της εκπομπής…

“Happy Day” χωρίς την Σταματίνα Τσιμτσιλή γίνεται; Κι ,όμως, γίνεται ή τελοσπάντων, να που θα γίνει κι αυτό!

Βλέπεις λατρεμένη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αφήνει λίαν συντόμως το “Happy Day”! Και όταν σου λέω το αφήνει, το εννοώ…

Η αντίστροφη μέτρηση για να φέρει στο κόσμο το αγοράκι της έχει ξεκινήσει κι εκείνη με την σειρά της έχει ξεκινήσει να τακτοποιεί όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, προκειμένου να μπορέσει αναπόσπαστη από τους πάντες και τα πάντα να ζήσει την ιερή αυτή στιγμή της γέννας και φυσικά και της επιστροφής στο σπίτι, αγκαλιά με το μωράκι της.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Σταματίνα σχεδιάζει να εγκαταλείψει το τιμόνι του “Happy Day”, κάπου εκεί στα τέλη Απριλίου, αρχές Μαίου, Θεού και… πελαργού επιτρέποντος.

Όσο για το ποιος ή ποια θα αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης της εκπομπής; Απ ΄ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, δεν θα υπάρξει κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει την Σταματίνα στην καθημερινή εκπομπή του Alpha.

Με άλλα λόγια η αντικατάσταση της Σταματίνας θα γίνει… εκ των ενόντων, μιας τα ηνία του “Happy Day”, θα αναλάβει η ομάδα της εκπομπής που έτσι κι αλλιώς πλαισιώνει εδώ και χρόνια την γνωστή παρουσιάστρια.

Φυσικά μέχρι τις αρχές Μαίου θα παραμείνει στις επάλξεις και ραδιοφωνικά! Η Σταματίνα έχει επιστρέψει στα ερτζιανά από τον Γενάρη και πραγματικά  δείχνει να το απολαμβάνει.

Η κυρία… “Happy Day”, περνάει εντελώς… happy πρωινά στον “Party Fm” στους 104, όπου κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι, γίνεται με όλους μία μεγάλη παρέα.

Μία μεγάλη παρέα, όπου με σύμμαχό της τις μεγαλύτερες επιτυχίες, μοιράζεται τα μυστικά της, δίνει μαμαδίστικες συμβουλές, κουτσομπολεύει, χαλαρώνει και γενικά παραδίνεται άνευ όρων στη μαγεία του ραδιοφώνου.

Read More

And More