Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απαντά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώνουν

Αυτή την περίοδο πολλοί είναι οι παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης που έχουν αρχίσει να συζητούν για το τηλεοπτικό τους μέλλον και το τι θα κάνουν την επόμενη χρονιά. Η κάμερα της εκπομπής “Οpen Weekend” και η δημοσιογράφος Σοφία Μανουσακίδου, συνάντησαν την Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη σεζόν να μας λέει “καλημέρα” με το Happy Day.

«Είμαι πολύ καλά και εύχομαι το ίδιο για όλους μας γιατί το έχουμε ανάγκη να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Εμείς σαν εκπομπή, είμαστε από αυτούς που δε θα συζητήσουν μετά το Πάσχα. Εμείς τα έχουμε κλείσει από πέρυσι. Είμαι σίγουρη στο κομμάτι του ότι ξέρω που θα είμαι, γνωρίζω τα πρόσωπα, το περιβάλλον. Νιώθω πολύ όμορφα και οικεία εδώ. Δε γνωρίζω κάτι για την πρωινή ζώνη του Mega.

Ωστόσο, από αυτά που ακούω και από την Ελεονώρα και από τη Δανάη, έχω καταλάβει ότι και οι δυο παρουσιάστριες θέλουν να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν φέτος. Το late night δεν είναι θέμα τόλμης, είναι θέμα του τι θέλεις και που φαντάζεσαι τον εαυτό σου. Εμένα, αυτό που κάνω μου αρέσει τόσο πολύ και το έχω πει πολλές φορές. Όταν είσαι πλήρης σε αυτό που κάνεις, δε θέλεις κάτι άλλο» δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή απαντώντας παράλληλα για το ενδεχόμενο να δοκιμαστεί και σε ένα late night show.

Κατά καιρούς μπορεί να υπάρξουν διάφορες σκέψεις αλλά μου αρέσει το Happy Day, το αγαπώ. Δεν ψάχνομαι για κάτι άλλο, τώρα αν προκύψει από το σταθμό και μου πουν ότι ήρθε ένα concept που πιστεύουν ότι μου ταιριάζει και μπορώ να το στηρίξω, θα το κουβεντιάσω. Με βεβαιότητα δε μπορώ να πω τίποτα. Δε θα ήθελα να κάνω κάτι που θα μου βγει σαν υποχρέωση. Αν είναι κάτι που θα μου κάνει κλικ όπως το Happy Day, μπορεί και να το συζητούσα» πρόσθεσε.

Όσο για το αν η ομάδα της θα παραμείνει η ίδια και τη νέα σεζόν, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε:  «Για να δούμε ποιοι θα συζητήσουν πριν και μετά το Πάσχα. Ο Παπανώτας είναι κλεισμένος όσο και εγώ, το ίδιο και εγώ, και ο Κώστας νομίζω είναι επιθυμία του να μείνει»

Read More

And More