Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άντζελα Δημητρίου: «Μιλάμε για πολύ σοβαρές καταγγελίες, αυτό που ακούστηκε ήταν αρκετά σκληρό»

Την συνέντευξη «ποταμό» της Άντζελας Δημητρίου και τις αποκαλύψεις για τον καβγά με την κόρη και τον γαμπρό της σχολίασαν στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει τη δική της τοποθέτηση.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Alpha χαρακτήρισε το περιεχόμενο της συνέντευξης ιδιαίτερα σοβαρό. Ακόμα, επεσήμανε πως η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα μίλησε με τον Φώτη Λώση για να εξασφαλίσει κάποια δήλωση, ωστόσο ο ίδιος την παρέπεμψε στη δικηγόρο.

Ειδικότερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Θέλω να πω ότι το περιεχόμενο της συνέντευξης είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί ουσιαστικά η Άντζελα Δημητρίου με τα παραδείγματα που δίνει, παρουσιάζει την κόρη και τον γαμπρό της ως δύο κηφήνες που εκμεταλλεύονταν την περιουσία της χωρίς να την αγαπούν και να έχουν διάθεση να δουλέψουν. Και μάλιστα με κακοποιητική συμπεριφορά και διάθεση. Για να είμαστε δίκαιοι να αναφέρω πως μιλήσαμε με την πλευρά του γαμπρού, γιατί πια είναι δυο στρατόπεδα.

Η πλευρά του Φώτη μας είπε πως ξέρουν τη συνέντευξη, αλλά προτιμά να απαντήσουν μέσω της δικηγόρου. Από την άλλη, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε τη δικηγόρο σε αυτή τη φάση. Μιλάμε για πολύ σοβαρές καταγγελίες. Αυτό που ακούστηκε ήταν αρκετά σκληρό».

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Read More

And More