Σταματίνα Τσιμτσιλή για Άντζελα Δημητρίου – Όλγα Κιουρτσάκη: «Γίνεται μία προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Χρήστος Δάντης στην εκπομπή Happy Day, σχετικά με τη ρήξη στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής που βρισκόταν στην περιοδεία στην Αμερική μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, τόνισε πως δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα σε έναν άνθρωπο που τους συντηρεί όλους.

Αμέσως μετά τη προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε σε προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους γύρω τους, να κατευνάσουν την κατάσταση, μήπως και υπάρχει πιθανότητα μητέρα και κόρη να τα ξαναβρούν, πριν από τη βάπτιση της εγγονής της τραγουδίστριας.

«Γίνεται μια προσπάθεια από όλους τους εμπλεκόμενους να κρατηθούν λίγο χαμηλά οι τόνοι, μήπως υπάρξει μια εκτόνωση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Το ψάξαμε, γιατί υπήρχε ένα ρεπορτάζ που έλεγε ότι η Άντζελα θα κινηθεί εναντίον του κουμπάρου, του κ. Εκμαλιάν, για κάποια πράγματα που είχε πει, αλλά προς το παρόν, υπάρχει μια άνω τελεία», κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More