Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ελένη Φουρέιρα: “Μπορείς να πεις ένα ψέμα, αλλά δυστυχώς μετά εγκλωβίζεσαι”

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε χθες το βράδυ καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο Ενώπιως Ενωπίω και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην καταγωγή της και στον ρατσισμό που είχε βιώσει στο παρελθόν. Το απόσπασμα προβλήθηκε στο Happy Day, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να σχολιάζει τα λεγόμενα της δημοφιλούς τραγουδίστριας μαζί με τους συνεργάτες της.

«Καμιά φορά μπορεί για τους λάθος λόγους που εσύ όμως τότε θεωρείς σωστούς να πεις ένα ψέμα, αλλά δυστυχώς μετά εγκλωβίζεσαι. Εγώ πιστεύω ότι μπορεί η Ελένη Φουρέιρα, πολύ πριν να αποκαλυφθεί ότι είναι από την Αλβανία και όχι από το Μεξικό να ήθελε να το μοιραστεί με τον κόσμο, αλλά πώς να βγεις και να πεις “σας είπα ψέματα”. Και τελικά, όταν αποκαλύφθηκε αυτό με τον έναν ή τον άλλον τρόπο λυτρώνεσαι», ανέφερε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε τότε πως πολλές φορές και οι δισκογραφικές εταιρείες και οι μάνατζερ παίζουν ρόλο σε αυτές τις επιλογές για το «χτίσιμο» μιας εικόνας ενός καλλιτέχνη.

 

«Προσωπικά, επειδή δεν είμαστε στη ζωή κάποιου για να ξέρουμε πως εξελίχθηκαν τα γεγονότα, μπορεί ως Ελένη να ήθελε να λυτρωθεί νωρίτερα, αλλά όταν σε συνοδεύει ένα σενάριο, είναι δύσκολο», ανέφερε επίσης η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More