Τη δική της άποψη για την πρόσφατη έντονη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου απέναντι στις τηλεοπτικές κάμερες εξέφρασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή «Happy Day».
Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της σχολίασαν τις νέες δηλώσεις του μοντέλου, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η στάση της στον χώρο της τηλεόρασης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το πρωί της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου 2026, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στο γεγονός ότι, παρά την αρχική ένταση που επικράτησε κατά τη διάρκεια των δηλώσεων της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η ίδια φαίνεται πως κέρδισε τη συμπάθεια μεγάλης μερίδας του κοινού.
«Τι άλλο να πούμε, ρε παιδιά, για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Επανήλθε πολύ πιο ήρεμη. Τα είπε ωραία και γενικώς μπορεί επικοινωνιακά εκείνη την ώρα να φάνηκε λίγο αποσταθεροποιημένη μπροστά από τις κάμερες. Πάντως κέρδισε. Ο κόσμος δηλαδή είπε ότι, παιδιά, δικαίως το κορίτσι εκνευρίστηκε. Και η αλήθεια είναι ότι οι δημοσιογράφοι επέμεναν με τις ίδιες ερωτήσεις. Το έκαναν στη λογική του να πάρουν μια απάντηση, αλλά την έφτασαν στα όριά της την κοπέλα», ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Και πρόσθεσε: «Εγώ νιώθω εκεί ότι ήταν μια μπηχτή στην Έλενα Χριστοπούλου, γιατί εννοούσε ότι εγώ ό,τι έχω να πω το λέω στην κάμερα. Ενώ η Έλενα επιλέγει ανθρώπους με τους οποίους έχει καλή σχέση στον χώρο και ουσιαστικά τους τηλεφωνεί και λέει τα δικά της, διαρρέοντας τις δικές της πληροφορίες».
«Εγώ επιμένω. Το θέμα δεν ξεκίνησε από την Έλενα Χριστοπούλου. Έτσι; Επίσης της βγάζω το καπέλο της Ηλιάνας που μετά το ξέσπασμα το προηγούμενο στάθηκε πάλι μπροστά στους κάμερες, στις κάμερες, ενδεχομένως και με τους ίδιους δημοσιογράφους, τους ίδιους και έδωσε την απάντησή της», συμπλήρωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ