Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αποκάλυψη για το τηλεφώνημα και τη βοήθεια από τον Θέμη Σοφό

Καθήλωσε με την προσωπική της εξομολόγηση η Ιωάννα Παλιοσπύρου στους Πρωταγωνιστές με τον Σταύρο Θεοδωράκη. Η νεαρή κοπέλα έδειξε για πρώτη φορά το πρόσωπό της στην κάμερα, χωρίς μάσκα, δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι.

Απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε στο Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μία αποκάλυψη για τη βοήθεια που χρειάστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη! Είχα μιλήσει με την Ιωάννα πρόσφατα, με είχε πάρει τηλέφωνο να βοηθήσει ο Θέμης μέσα από την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον δικηγορικό σύλλογο να δικαιωθεί ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν δικηγόρο και για το πώς θα μπορούσε να προστατευτεί από τον δικηγορικό σύλλογο. Θέλω να πω ότι έχει πια κάποιες αναζητήσεις πολύ υπερβατικές, θέλει  να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, κόντρα στην κακοποίηση και στο bullying. Έχει αναπτύξει μία κοινωνική δράση που δεν την γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Δες το σχετικό απόσπασμα από τον Alpha:

Read More

And More