Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μενεγάκη – Ουγγαρέζο: «Αδικούμε την Ελένη με αυτή την συζήτηση τελικά»

Με αφορμή τα όσα είπε η Κατερίνα Ζαρίφη για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ελένη Μενεγάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της τοποθετήθηκαν στο Happy Day για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τον συνεργάτη της.

«Μπορεί και να θέλει περισσότερο χρόνο ο Ουγγαρέζος στην εκπομπή της Μενεγάκη» δήλωσε η Κατερίνα Ζαρίφη στο Open και την Πένυ Καβέτσου.

«Επειδή είναι ένα θέμα που το έχουμε σχολιάσει εδώ, νομίζω ότι θα πρέπει να σταματήσουμε να το σχολιάζουμε. Γιατί αν έχει πρόβλημα ο Ουγγαρέζος, όπως φαίνεται να έχει, πρέπει να το αναλάβει να το διαχειριστεί. Νομίζω αδικούμε την Ελένη Μενεγάκη με αυτή την συζήτηση τελικά. Από τη στιγμή που κάποιος επαγγελματίας, ώριμα και συνειδητά, έχει και την ευθύνη της παραμονής» είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Στη συνέχεια, η Τίνα Μεσσαροπούλου σχολίασε τα 7 δευτερόλεπτα της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης την περασμένη Παρασκευή.  

«Ο Ουγγαρέζος και ο κάθε συνεργάτης δεν είναι υποχρεωμένος να είναι με την Ελένη Μενεγάκη. Το επέλεξε. Για να το επέλεξε θα είχε τους λόγους. Αν σταματήσει να καλύπτεται, μπορεί να το διαχειριστεί» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Read More

And More